Wijzigingen in je footer

Tip

Omdat de gegevens in de footer gekoppeld zijn in de website via de instelling Global, hoef je maar 1x een aanpassing te maken. De aanpassing is gelijk zichtbaar  in de hele website. Global instellingen herken je door de felgroene lijnen.

Wijzigingen in de footer (onderin) maken

De footer is het onderste gedeelte van je website. In dit gedeelte plaatsen we vaak je contactgegevens, je Algemene voorwaarden en je provacyverklaring. Soms ook je social media met linkjes naar je social media.

Dit gedeelte kan je aanpassen, maar werkt iets anders omdat het een global instelling is.

Eerst gaan we de visual builder inschakelen en scrollen we naar beneden. Je ziet een flegroen gedeelte. Dit betekent dat het een global instelling is, een gekoppelde instelling. Je hoeft het maar een keer aan te passen en WordPress past dit aan in de hele website.

Ga naar de module die je wil aanpassen, bijvoorbeeld het telefoonnummer. Klik het radertje van de module aan, zoek het telefoonnummer en pas dit aan.

Ga naar de module social media en klik het radertje van de module aan. Je ziet nu de social media items staan. Klik dit aan en zet bij de tab LINK de juiste link naar jouw social media.

Altijd de module opslaan en ook de pagina opslaan. Daarna ga je uit de visual builder bovenin en check je de wijzigingen in de footer die je hebt aangepast.